Hoe bedoel je "de tijd vliegt..."
Door: Rob en Louise
Blijf op de hoogte en volg Rob
09 Oktober 2011 | Canada, Halifax
We zijn nu 7 dagen onderweg en hebben alweer een derde wereldstad achter ons gelaten, Boston. Gezien de prijzen die in Boston gehanteerd worden hebben we besloten snel weer verder te trekken. Maar daar zo meteen meer over.
Madrid was genieten. Groot, groter, grootst maar lekker op ons gemakje rond geslenterd en de toerist uitgehangen en ontzettend van het weer genoten. En ja, dan kom je in New York… Je kan letterlijk zeggen dat Madrid daarbij in het niet valt en je beseft nog maar eens dat Amsterdam eigenlijk maar een klein stadje is.
We kwamen ’s-avonds vrij laat aan in New York bij ons YMCA hotel. Toen we daar stonden in te checken kwam zowaar Patrick Kluivert binnen lopen. Hij bleek iemand te zoeken in het YMCA, maar hij was in de verkeerde, hij moest in de YMCA aan de andere kant van de stad zijn.
New York was verder een ontzettend leuke en fantastische ervaring. We zaten meteen naast Central Park. Een oase van rust in de drukke stad. Daarnaast hebben we onder andere de ferry naar Staten Island genomen met een mooi uitzicht op Liberty Island. De tours naar dat eiland toe hebben we allemaal niet gedaan want wat een massa’s toeristen komen op dat eiland af. Verder hebben we heel Broadway afgelopen en zo nu en dan een stuk opzij, zo hebben we een groot deel van Manhattan gezien. Het hoogtepunt was voor ons vooral het uitzicht vanaf het Rockeffeller building. ‘s-Avonds heel New York overzien… Al ben ik wel blij dat ik er niet langer dan twee dagen was. De ervaring was leuk maar we zijn toch wel erg gehecht aan onze rust ;)
En nu hebben we lekker geslapen in een motel in West Yarmouth, cape cod. We gaan eerst hier de kust een beetje verkennen omdat dit helemaal geweldig schijnt te zijn. Vanmiddag vertrekken we richting Canada.
oja, we hebben een mooie hyundai elantra met nog geen 20.000 km op de teller tot onze beschikking. Rijd prima moeten we zeggen!
Groetjes Rob en Louise
09 Oktober 2011 - 14:32
Femke:
hejj lousie en rob!!
leuk om jullie verhalen te lezen! geniet er lekker van en ben erg benieuwd naar het mooie canada! ook nog een droom van mij ;-)
groetjes femke -
09 Oktober 2011 - 15:09
Dick En Elly:
Hier is het saai en regenachtig dus jullie missen niets. Goeie start met Madrid en New York maar Canada zal ook niet mis zijn.
groetjes -
09 Oktober 2011 - 15:40
Ivo Van Den Akker:
Succes met jullie toer in de Hyundai Elantra, dat jullie maar heel veel mooie dingen mogen zien en beleven!! Hebben jullie ook foto's om te tonen? (kan ik gelijk even kijken of ik mijn vakantieplannen al kan omgooien;) )
Veel plezier in elk geval!!
Groeten,
Ivo -
09 Oktober 2011 - 17:45
Margriet En Peter:
Hallo louise en Rob,
Jullie beginnen wel heel goed,met Madrid,en daarna new York en Boston ,jullie hebben er aardig tempo in .het is goed dat jullie dit dagboek bijhouden,dan kan je het nog eens teruglezen,toch. We volgen jullie verder,groeten en veel plezier verder. -
09 Oktober 2011 - 18:17
Nita:
Ha Louise en Rob,
Zo jullie hebben een mooie reis maar het gaat wel snel. Jullie doen Amerika sneller dan een Jappanner Europa.
Vergeet geen foto's te nemen
Heel veel plezier neem de tijd om mooie dingen in je op te nemen
Liefs Wijnand en Nita -
09 Oktober 2011 - 19:28
Suzanne:
Hee Rob en Louise!
Wat leuk om iets van jullie te horen! Ik was al bijna vergeten dat jullie ook nog op reis waren, midden in mijn mooie Florence. Maar ik ga jullie zeker volgen. Ben benieuwd naar de eerste foto's, maar die zullen vast en zeker snel komen! Nou goede reis dan maar en tot snel!
Xxx Suzanne -
09 Oktober 2011 - 19:29
Suzanne:
Ik moest trouwens ontzettend lachen om het berichtje van Nita, aangezien er hier in Florence honderden met camera bewapende Japanners rondlopen die bij elk beeld denken dat het David is, maar volgens mij bij de echt vergeten te kijken!
xx -
09 Oktober 2011 - 20:14
Sjanien:
Goed begonnen en de vaart er in. Leuk. Vergeet niet jullie bonnen te bewaren voor de aftrekbare belasting.
Veel plezier, mooie plekken en leuke ontmoetingen! -
09 Oktober 2011 - 20:26
Marloes En Jasper:
hey
klinkt echt goed. Al veel gezien in een week tijd, doen jullie goed. Hoe is het weer bij jullie?? Hier is de herfst nu echt begonnen, geniet nog lekker
liefs -
09 Oktober 2011 - 21:05
Susan:
GEWELDIG!! Dat is wat ik denk! En als jullie in Argentinië zijn; inform me! Haha lijkt me te gek en hoop er snel heen te gaan! Kus! -
09 Oktober 2011 - 21:06
Susan:
Btw: Canada ook! Veel plezier en
samen. X -
10 Oktober 2011 - 07:32
Boudewijn Van Der Wa:
Wij tobben wel verder met onze areaalenquete, GMO e.d. ;-)
Veel plezier nog -
10 Oktober 2011 - 12:34
O En O:
We genieten van jullie verhalen en zullen je met veel interesse blijven volgen. Maar we moeten wel hard lopen om jullie bij te houden. Canada is een heel groot land en je kunt zelfs naar Alaska als je doorrijdt dat lijkt mij wel heel erg bijzonder. Let ook even op of men netjes met de jonge zeehondjes omgaat.
Weet je dat er op de Afsluitdijk een zeehond doodgereden is ? Echt waar. Hij wilde naar het Yselmeer, maar er kwam een vrachtwagen aan en toen was hij niet snel genoeg.Hij woog 160 kg. en 160m lang.
Dus als je iets ongewoons op de weg ziet in Noord Canada rem even af.
Gr. Oma
10 Oktober 2011 - 18:37
Mama:
Hoi Louise en Rob fijn om wat te lezen van jullie. We hebben elkaar al wel gesproken via skype maar deze verslagen zijn altijd erg leuk om te lezen. Maar geniet er maar lekker van. p.s. ik heb een lens en filters voor je en die zal ik opsturen naar Eugenia want dat moet nog wel lukken voor eind oktober en anders stuur ik ze naar Texas.
xxx mama -
11 Oktober 2011 - 15:18
Jos B.:
Leuk om te lezen. Haha het YMCA hotel. Gerund door de Village people?
Groetjess